Followers

Tuesday, 20 May 2014

TEMPAHAN..BERBULAN BULAN LAMANYA...


Assalamualaikum...Salam Sejahtera..

Sekali lagi...lama tak sempat update blog..hai tak taulah apa nak cakap. Sibuk tak ingat..
Apapun jom layan gambar..

Tempahan Cikgu Kartina, Sek Koperasi Polis, Gombak.
Menu Bungkus: Nasi Minyak, Daging Masak Hitam Berempah, Dalca Sayur, Jelatah, Papadom, Agar2 Pandan, Roti Jala & Kuah Durian.






Tempahan Farizan, Menara Haw Par.
Menu: Nasi Putih, Sambal Ikan Tenggiri, Masak Lemak Putih Kobis & Telur Masin



Tempahan dari Aljis dari Bukit Jalil.
Menu: Fish & Chips Set, Nasi Goreng Kampung  & Penne Pollo Funghi







Tempahan Ida & Kawan2 dari Kolej YPC Maluri (siap wassap gambar lagi..thanks u all)
Menu Bungkus: Nasi Hujan Panas, Ayam Masak Merah, Jelatah, Pengat Pisang & Karipap








Tempahan Cikgu Mohamad Al Amin bin Seman, Sekolah Rendah Arab Jaim Selandar, Melaka.
Menu Bungkus: Nasi Putih, Ayam Masak Kicap, Sayur Kobis Goreng & Air Sunquick








Yang ni pulak gambar dah campur campur... order orang lain2. Nasi Goreng Ayam & Nasi Goreng Kampung.
.


Ni sebenarnya order besar..dari Menara Olympia. Sebabkan besar tu lah yang akak sempat ambil hanya gambar ni..hehehehehe..ampunnn
Ada 2 order pada hari yang sama lagi...yang order kedua tu lagi teruk. 1 gambar pun tak sempat nak ambil..adoii..
 

Apapun terima kasih pada semua yang order. Minta maaf sebab lambat dan ada tak sempat tangkap gambar.

Ramai yang bertanya kenapa tak letak harga siap2..bukan taknak tapi banyak masalah berbangkit..kita kira based on quantity, budget, menu.
Akak lebih suka discuss apa yang customer nak dan lebih mudah jika customer bagi budget dan akak boleh bagi idea ikut budget.

Call/SMS/Wassap akak Hasnie di talian 017-3287554.
Bagitau akak:
1. Tarikh (sebab kalau dah quote nanti tak boleh buat pulak sebab clash dengan order lain). 2. Kuantiti - berapa orang jemputan. Kalau akak tau kuantiti akak boleh kira diskaun bagai...
3. Kalau ada idea sendiri bagitau..kita boleh bincang samada akak boleh buat atau tidak. Kalau akak tak boleh akak bagi idea akak pulak.

1 comment:

  1. Saya ingin berbagi cerita kepada anda bahwa saya ini IBU PUSPITA seorang TKI dari malaysia dan secara tidak sengaja saya buka internet dan saya melihat komentar ibu hayati yg dari honkong tentan MBAH KABOIREN yg telah membantu dia menjadi sukses dan akhirnya juga saya mencoba menghubungi beliau dan alhamdulillah beliau mau membantu saya untuk memberikan nomor toto 6D dan alhamdulillah itu betul-betul terbukti tembus,kini saya sangat berterimakasih banyak kepada MBAH KABOIRENG dan jika anda ingin seperti saya silahkan hubungi MBAH KABOIRENG di 085-260-482-111,saya juga tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui MBAH KABOIRENG saya juga sudah bisa sesukses ini dan jangan mudah percaya kepada MBAH yg lain selain MBAH KABOIRENG karna saya juga pernah mengalami yg namanya dibohongin sama para normal yg lain,ini bukan rekayasa dari saya melainkan ini kisah nyata dari seorang TKI,jangan ada percaya klau ada yg memakai pesan ini klau bukan atas nama saya krna itu cuma bohan dan ini resmi saya yg menulis.Untuk yg punya rum erimakasih atas tumpangannya. KLIK _ GHOB _ 2D 3D _ 4D _ 6D _ DISINI












    Saya ingin berbagi cerita kepada anda bahwa saya ini IBU PUSPITA seorang TKI dari malaysia dan secara tidak sengaja saya buka internet dan saya melihat komentar ibu hayati yg dari honkong tentan MBAH KABOIREN yg telah membantu dia menjadi sukses dan akhirnya juga saya mencoba menghubungi beliau dan alhamdulillah beliau mau membantu saya untuk memberikan nomor toto 6D dan alhamdulillah itu betul-betul terbukti tembus,kini saya sangat berterimakasih banyak kepada MBAH KABOIRENG dan jika anda ingin seperti saya silahkan hubungi MBAH KABOIRENG di 085-260-482-111,saya juga tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui MBAH KABOIRENG saya juga sudah bisa sesukses ini dan jangan mudah percaya kepada MBAH yg lain selain MBAH KABOIRENG karna saya juga pernah mengalami yg namanya dibohongin sama para normal yg lain,ini bukan rekayasa dari saya melainkan ini kisah nyata dari seorang TKI,janan ada percaya klau ada yg memakai pesan ini klau bukan atas nama saya krna itu cuma bohon dan ini resmi saya yg menulis.Untuk yg punya rum erimakasih atas tumpangannya. KLIK _ GHOB _ 2D 3D _ 4D _ 6D _ DISINI

    ReplyDelete